0
proizvoda u Vašoj korpi

Zaštita podataka i sigurnost

Buybook d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca.  Buybook d.o.o. ne preuzima i ne snosi odgovornost za bilo kakvu eventualnu zlouporabu navedenih podataka od strane treće osobe ukoliko ista do njih dođe bez našeg znanja i/ili volje.

Buybook d.o.o. prikuplja osnovne podatke korisnika i kupaca samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Kluba knjige,  a kako bismo Vam omogućili korištenje svih opcija koje Klub knjige pruža.  Buybook d.o.o. će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati bez Vašeg znanja trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

REGISTRACIJA I PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Buybook d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke prilikom Vaše registracije u Klub knjige. Svaki posjetilac ima mogućnost registracije. Registracija u Klub knjige potrebna je kako bi se posjetiocima omogućila kupovina artikala. Isto tako služi u svrhu praćenja korpe tokom pretraživanja proizvoda, te u svrhu spremanja podataka o proizvodima korištenjem različitih opcija. Kao posjetilac i informativni korisnik Kluba knjige, niste se dužni registrirati i možete izabrati da se ne registrirate i time ne ostavite svoje osobne podatke, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti usluge i pogodnosti članova Kluba knjige.

U slučaju da više ne želite biti član Kluba knjige, Buybook d.o.o. se obvezuje da će iz Kluba knjige ukloniti sve Vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registriranja.


Sigurnost plaćanja

 

Sve online transakcije radimo preko e-Pay-a.

Buybook d.o.o. nigdje ne pohranjuje informacije o Vašoj kreditnoj ili debitnoj kartici.