0
proizvoda u Vašoj korpi

Opći uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Kluba knjige buybook.hr (u nastavku teksta: Klub knjige) automatski prihvatate sve aktualne uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito pratiti izmjene i dopune uvjeta korištenja, kako bi u svakom trenutku bili upoznati s aktualnostima.

Korištenjem usluga Kluba knjige smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s njima, te da ih u potpunosti razumiju i prihvataju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima (Cookiesima).

Autorska prava

Klub knjige je u vlasništvu firme Buybook d.o.o., i sve informacije i materijal Kluba knjige (u nastavku teksta: Sadržaj) se ne smiju distribuirati ili neovlašteno koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja Buybooka d.o.o., ili na bilo koji način koji može prouzrokovati štetu Buybooku d.o.o., ili bilo kojoj trećoj strani. Sav Sadržaj korišten u Klubu knjige (uključujući dizajn, tekst, fotografije, audio i video zapise) u vlasništvu je firme Buybook d.o.o. i može se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i srodnih prava, te prava trećih osoba sukladno zakonskim propisima.

Niti jedan dio Sadržaja ne smije se skidati, kopirati, reproducirati, prenositi, prodavati ili distribuirati bez izričitog odobrenja firme Buybook d.o.o. Zahtjeve za objavljivanjem bilo kojeg dijela Sadržaja ili uporabom citata ili pasusa iz bilo koje Buybookove publikacije, treba uputiti na Buybookovu adresu.

Linkovi na vanjske stranice

Klub knjige sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Klub knjige linkove objavljuje u najboljoj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaj izvan Kluba knjige.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove Kluba knjige buybook.hrKlub knjige zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti s Vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.


Prilikom komentiranja Sadržaja, saglasni ste da nećete:

Opći uslovi prodaje

Kupac je fizičko ili pravno lice koje naručuje i plaća proizvod i uslugu dostave proizvoda posredstvom web shopa buybook.hr.

Za kupovinu bilo kojeg Buybookovog proizvoda potrebno je otvaranje korisničkog računa, tj. registriranje. Otvaranje korisničkog računa je neophodno kako biste imali jednostavan pristup ispisu Vaše narudžbe, pregledu ranijih narudžbi, te kako bi administracija web shopa i Kluba knjige buybook.hr imala uvid u Vaš status Kupca


Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

Narudžba se smatra zaprimljenom:

Proizvodi kojih više nema na zalihama: Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju Vam ova činjenica može prouzrokovati. Ako Vaš proizvod nemamo na zalihama, kontaktirat ćemo Vas i dogovoriti želite li otkazati narudžbu, izvršiti zamjenu ili pričekati dok proizvod ponovo ne bude u prodaji.

U cijenu proizvoda nije uključena dostava.

 

Nedostaci na proizvodu

Svi proizvodi su detaljno pregledani prije dostave i isporučeni neoštećeni u ispravnom stanju. Vaše ćemo proizvode pažljivo zapakovati kako bi do Vas stigli neoštećeni. 


Buybook d.o.o. ne odgovara Kupcu za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave proizvoda putem dostavne službe. Kupac ima pravo reklamacije u roku od 8 dana od dana isporuke robe u slučaju ukoliko prispjela pošiljka ne odgovara specifikaciji narudžbe ili štamparskog/proizvodnog oštećenja proizvoda uz prilaganja potvrde o kupovini proizvoda putem internet stranice. Naknadne reklamacije se ne uvažavaju. 

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje, molimo Vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku. Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s Vašim potpisom i potpisom dostavljača. Jedan primjerak zapisnika ostaje Vama, a drugi dostavljaču. Molimo Vas da nas kontaktirate u vezi s nastalim oštećenjem kako bismo Vam u što kraćem roku nadoknadili nastalu štetu.

 

Krivi podatci za isporuku

Ukoliko Kupac pri naručivanju knjiga pogriješi u podatcima za isporuku ili ispuni nepotpune podatke za isporuku, što dovede do povrata pošiljke, Klub knjige će izvršiti povrat uplaćenog iznosa samo za sadržaj pošiljke, dok troškovi isporuke neće biti refundirani. Klub knjige će ponuditi kupcu ponovno slanje pošiljke uz nadoplatu troškova za isporuku.

 

Raspoloživost knjiga za isporuku

Pored svake knjigu na našem Klubu knjige buybook.hr stoji i podatak o raspoloživosti za isporuku.
To može biti:

 

Informacija o mogućnosti oslobađanja od PDV-a

Mogućnost oslobađanja od plaćanja poreza na dodanu vrijednost kod isporuke poštom u inostranstvo je predviđena važećim zakonom o primjeni PDV-a. S tim u vezi Vas molimo da svoju narudžbu pošaljete na info@buybook.hr.

 

Korištenjem bilo kojeg dijela Kluba knjige buybook.hr smatra se da je korisnik sve Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.